A Good Person (2023) film online subtitrat

A Good Person (2023) film online subtitrat
#O persoana buna – Ei bine, oamenii din sat spun că accidentul i-a pus o blestemare pe cap Allisonei. Că păcatul ei a fost prea mare și că doar harul lui Dumnezeu o mai poate ajuta să se ridice din nou. Pe vremuri, s-ar fi făcut un ritual de exorcizare, ca să-i alunge spiritele rele care-i bântuie mintea, dar acum, lumea e mai modernă și se caută soluții mai la îndemână. Însă, eu cred că Allison are nevoie de timp, de răbdare și de multă iubire. De ce să-i dăm foc la rug sau să-i punem o vrajă, când putem să-i oferim un umăr de sprijin și o vorbă bună?

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Gelu, băiatul nostru curajos, pare hotărât să nu renunțe la Allison. Ei bine, așa fac băieții curajoși, se chinuie să-i arate iubitei lor că le pasă și că sunt alături de ele, în orice moment. Îi dăruiește flori, o sună în fiecare zi și-i trimite mesaje de încurajare. Chiar dacă Allison pare să fie de gheață, Gelu nu se lasă descurajat și își continuă misiunea de a o face să zâmbească din nou. E drept că uneori, parcă nici el nu mai știe ce să facă ca să o ajute, dar nu se lasă doborât.

Pa1

Pa22

În concluzie, viața poate fi uneori grea și ne poate arunca în prăpastie, dar nu trebuie să ne lăsăm învinși. Trebuie să căutăm mereu soluții, să ne încurajăm unii pe alții și să ne oferim sprijinul, mai ales atunci când cineva are nevoie de el. Gelu ne arată că iubirea și perseverența pot fi cheia spre vindecare, iar Allison trebuie să știe că nu e singură și că există oameni care o iubesc și o susțin.

Vezi A Good Person online gratis cu traducere / subtitrare in romana.

Share on FB
Detalii Film:
A Good Person (2023) film online subtitrat

Categorii:Drama

Acorda o nota filmului !