After We Fell (2021) film online subtitrat

After We Fell (2021) film online subtitrat – After 3 – Dupa ce ne-am indragostit – Partea a treia din seria ‘After’ – un film dramatic-romantic, bazandu-se pe romanul de succes, After We Fell. Filmul a fost anuntat oficial pe data de 3 septembrie 2020, totodata si partea a patra care se numeste After Ever Happy (Dupa ce am gasit fericirea).

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Aceasta parte urmareste viata lui Tessa care va fi complet dezamagita de toate persoanele pe care le-a cunoscut vreodata. Se pare ca nici amicii ei nu o baga in seama atunci cand are nevoie de ei, nici familia nu este cum credea ca este. Cand afla o veste pe care Hardin a ascuns-o de ea, aceasta va ramane fara nimic. In loc ca el sa-si ceara scuze si sa se impace cu ea, fiind ultima persoana de la care se astepta sa nu ii fie alaturi, el decide sa se certe.

Afla continuarea povestirii vizionand filmul cu Arielle Kebbel, Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford – After 3: We Fell – Dupa ce ne-am indragostit 2021 online subtitrat in limba romana – After III.

Pa22

Pa3

Ai ratat primele doua parti? poti sa le vezi acum – click: After 1 2019 | After 2 2020

Share on FB
Detalii Film:
After We Fell (2021) film online subtitrat

Categorii:Drama

Acorda o nota filmului !