Air (2023) film online subtitrat

Air (2023) film online subtitrat
#New Model – cu Ben Affleck, Viola Davis si Matt Damon jucand rolurile de baza. Descoperă povestea unică a lui Sonny Vaccaro, un vânzător de pantofi care a transformat industria sportului prin abilitatea sa de a detecta și promova talentele deosebite ale jucătorilor de baschet. Într-un moment istoric, Vaccaro a înțeles că, pentru a-și consolida poziția pe piața sporturilor, trebuie să se concentreze pe promovarea unui nume în special: Michael Jordan.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Povestea lui Vaccaro este o lecție de viață despre pasiune și perseverență, despre cum o viziune clară și o abordare inteligentă pot transforma o idee într-un succes fără precedent. Prin eforturile sale, Vaccaro a reușit să convingă Nike să investească într-un tânăr jucător de baschet, care la acea vreme era relativ necunoscut. Dar Sonny a văzut ceva în Jordan – o forță care avea să revoluționeze jocul și să îl transforme într-un nume cunoscut la nivel mondial.

Pa1

Pa22

Cu ajutorul lui Vaccaro și al echipei de la Nike, Michael Jordan a fost introdus pe piața de încălțăminte sportivă și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți ambasadori ai brandului. În timp, colaborarea dintre Jordan și Nike a devenit o adevărată forță, ceea ce a dus la crearea celebrei linii de încălțăminte Air Jordan.

Această colaborare extraordinară nu doar că a influențat modul în care jucătorii de baschet erau priviți în industria sportului, ci și a redefinit modul în care marca de încălțăminte sportivă Nike a fost percepută la nivel global. Vaccaro și Jordan au reușit să creeze o alianță puternică, bazată pe pasiune și dorința de a excela, care a influențat modul în care cultura sportului a fost percepută și promovată la nivel global.

În final, povestea lui Sonny Vaccaro și a colaborării sale cu Michael Jordan și Nike este una despre curaj și perseverență, despre cum un singur om poate schimba lumea prin abilitatea sa de a vedea potențialul și de a-l promova cu pasiune și determinare

Vezi Jordan Air (2023) online gratis cu subtitrare/traducere in limba romana, calitate video hd si fara intreruperi.

Share on FB
Detalii Film:
Air (2023) film online subtitrat

Categorii:Drama

Acorda o nota filmului !