AKA (2023) film online subtitrat

AKA (2023) film online subtitrat
#Alias – Hai să zicem că un agent d-opearațiuni speciale de oțel își găsește morălitatea pusă la încercare când se duce să se infiltreze într-un sindicat al crimei dintr-un loc mai ferit de la munte. S-a auzit că-i cam periculos să te bagi cu aia din sindicat, că-s în stare să te dea la berbeci de nu mai știi de unde te doare capul.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Da’ uite că nenea ăsta de la operățiuni speciale n-are frică de nimic, așa că s-a pus pe treabă și a reușit să se bage printre ăia din sindicat, de parcă ar fi fost unul dintre ei. În timp ce tot încerca să-și facă treaba, să-i prindă pe ăia și să-i ducă la bulău, a început să se lege de tânărul fiu al șefului, care n-avea nicio treabă cu treburile murdare ale tatălui său.

Pa1

Pa22

Și uite așa, pe măsură ce timpul trecea, omul nostru își dădea seama că nu mai poate să facă diferența între bine și rău, căci în inima lui începuse să crească o simpatie neașteptată pentru tânărul ăsta care n-avea nicio vină. În cele din urmă, s-a trezit în fața celei mai grele decizii din viața lui: să-și ducă la bun sfârșit misiunea și să-i distrugă viața tânărului sau să-și asume riscul și să-l salveze.

Dar adevărații eroi nu se lasă doborâți de frică, așa că omul nostru a ales să-și asume riscul și să lupte pentru ceea ce este corect, punându-și viața în pericol pentru a salva tânărul fiu al șefului din mâinile celor răi. Și așa a demonstrat că morala și onoarea nu sunt doar cuvinte goale, ci valori pentru care merită să lupți.

Vezi Filme online 2023 – AKA subtitrat in limba romana hd gratis.

Share on FB
Detalii Film:
AKA (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Crima, Thriller

Acorda o nota filmului !