Asterix & Obelix: The Middle Kingdom (2023)

Asterix and Obelix: The Middle Kingdom (2023) film online subtitrat
#The Silk Road – Asterix & Obelix: Regatul Mijlociu: Prințesa Han Xuandi, singura fiică a împăratului chinez, a crescut sub ochii vigilenți ai unui prinț strict. Dar, într-o zi, ea a decis să fugă și să caute ajutorul unor străini. Prințesa a ajuns la galii, unde a întâlnit doi viteji războinici, Asterix și Obelix.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Asterix și Obelix au fost impresionați de curajul prințesei și au decis să îi ofere ajutorul lor. Împreună, cei trei au pornit într-o aventură epică, în care au întâlnit provocări periculoase și au dobândit aliați fideli. Prințesa a descoperit că războinicii galilor nu numai că erau puternici, ci și foarte loiali și protectori.

Pa1

Pa22

Pe drum, prințesa a învățat că nu există limite pentru curajul și loialitatea oamenilor adevărați. Cu ajutorul lui Asterix și Obelix, ea a învins forțele malefice care o amenințau și a dobândit independența pe care o dorea de atât de mult timp. Aventura cu galii i-a arătat prințesei că veritabila putere nu vine din poziția socială, ci din curajul și loialitatea inimii.

Urmareste la inalta calitate filmul Regatul Mijlociu online cu subtitrare in romana.

Share on FB
Detalii Film:
Asterix & Obelix: The Middle Kingdom (2023)

Categorii:Aventura, Comedie, Familie

Acorda o nota filmului !