Asteroid City (2023) film online subtitrat

Asteroid City (2023) film online subtitrat
#Oras cu asteroizi: Intr-o zi, un grup de tineri pasionati de stiinta si explorare, membri ai Junior Stargazer Convention, isi planificasera un itinerariu plin de aventuri si activitati interesante pentru a-si dezvolta cunostintele si abilitatile. Totul parea sa mearga ca uns, pana cand o serie de evenimente neprevazute au inceput sa tulbure apele.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

La inceput, totul a inceput cu o simpla zi ploioasa, care a facut ca planurile de a merge la observator sa fie amanate. Dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata atunci cand, intr-o seara, au primit vestea socanta ca un asteroid se indrepta spre Pamant.

Pa1

Pa22

Cu toate ca initial au fost speriati si neincrezatori, tinerii au decis sa ia situatia in propriile maini si sa gaseasca o solutie pentru a opri impactul asteroidului. Dupa ore intregi de cercetare si discutii intense, au reusit sa dezvolte o strategie care avea sa le permita sa abată asteroidul de la cursul sau initial.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima ora si a cunostintelor lor stiintifice, tinerii au reusit sa construiasca o racheta care avea sa le permita sa ajunga la asteroid si sa il redirectioneze. Dupa o calatorie periculoasa, dar plina de adrenalina, au reusit sa indeplineasca misiunea cu succes, salvand astfel planeta de un dezastru major.

Acest eveniment a marcat un punct de cotitura pentru tinerii stargazeri, care au descoperit ca, prin munca lor dura si perseverenta, pot face o diferenta majora in lume. De atunci, au continuat sa exploreze noi posibilitati si sa abordeze provocarile care le-au aparut in cale cu curaj si determinare. Itinerariul lor a devenit mai imprevizibil si mai interesant decat oricand, dar au invatat sa se adapteze si sa gaseasca solutii creative la orice problema. In cele din urma, acesti tineri pasionati au devenit adevarati eroi, schimband lumea prin puterea mintii lor.

Share on FB
Detalii Film:
Asteroid City (2023) film online subtitrat

Categorii:Comedie, Romantic

Acorda o nota filmului !