Avatar 2 (2022) film online subtitrat

The way of water – Calea apei 2022: Avatar 2 online subtitrat / tradus in romana gratis, HD, fara intreruperi si fara reclame enervante.
Partea a 2-a a filmului Avatar (2009).

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1


Nouă ani au trecut de când oamenii au încercat să colonizeze Pandora, dar au fost respinși de către Na’vi. Acum, Jake Sully, fostul soldat uman, trăiește ca șef al clanului Omaticaya, împreună cu Neytiri și copiii lor, printre care se află și fiica sa adoptivă Kiri, născută din avatarul inactiv al lui Grace Augustine, și băiatul uman Spider, fiul colonelului Miles Quaritch. Însă, umanii au hotărât să încerce din nou să colonizeze Pandora, ridicând o nouă bază principală numită Bridgehead City, în vreme ce Pământul este în pericol de a deveni inhabil. Între noii veniți se află și recombinanți, avatare Na’vi implantate cu mințile și amintirile marinilor RDA decedați, cu Quaritch ca lider al acestora.
Vizionare faina! Speram ca a meritat asteptarea de ~13 ani pentru partea a doua. Spune-ne in comentarii care parte ti s-a parut mai ok. Btw, s-au mai anuntat cateva parti care cica n-ar mai dura asa mult.

Pa22

Pa3

Urmareste gratis filme online 2023 Calea apei – the way of water – Avatar 2 subtitrat in limba romana HD.

Share on FB
Detalii Film:
Avatar 2 (2022) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Fantezie

Acorda o nota filmului !

 

“Avatar 2 (2022) film online subtitrat” 1 comment
  1. Nasu - 3 ani ago

    „Avatar prinde aripi pe măsură ce am început producţia simultană la cele patru sequel-uri. Călătoria continuă, 18 decembrie 2020, 17 decembrie 2021, 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025!” Sunteti niste mari pule de cal. Ati pus niste etichete la intamplare, ati atasat „2020” la ele si sunteti mari administratori de site-uri de film. Avatar2 se va lansa abia in decenbrie 2020. Cretinilor. Puneti mana si mai cititi cate o recenzie din cand in cand.