Boston Strangler (2023) film online subtitrat

Boston Strangler (2023) film online subtitrat
Loreta McLaughlin a fost cea ce-a legat leutul dată crimele și-a spart povestea lui Boston Strangler. Cu Jean Cole, amândouă fiind cît se poate de neînfricate, au dat ghes sexismului din anii 1960, ca să aducă lumina adevărului asupra celui mai binecunoscut criminal în serie din orașul nostru.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

În momentul acela, Boston Strangler era teroarea tuturor, și nimeni nu reușea să-l prindă. Dar Loreta și Jean nu s-au lăsat intimidați și și-au folosit curajul și ingeniozitatea pentru a găsi indiciile necesare pentru a-l găsi pe ucigaș. După o muncă grea și o investigație minuțioasă, au reușit să-l prindă pe cel care a chinuit orașul nostru cu atâtea crime odioase.

Pa1

Pa22

Dar această poveste nu este doar despre cum Loreta și Jean au rezolvat unul dintre cele mai îngrozitoare cazuri din istoria noastră. Este și despre cum au luptat împotriva sexismului și au deschis calea pentru mai multe femei să urmeze în carierele jurnalismului și investigațiilor criminale. Lor le-a fost nevoie de multă curaj și perseverență pentru a-și face vocea auzită, dar astăzi, când ne uităm la progresele făcute în egalitatea de gen, le putem mulțumi pentru lupta lor și inspirația pe care ne-au oferit-o.

The Boston Strangler online gratis cu subtitrare in romana si format video hd.

Share on FB
Detalii Film:
Boston Strangler (2023) film online subtitrat

Categorii:Crima, Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !