Champions (2023) film online subtitrat

Filme online 2023: Champions subtitrat
#Campionii – Un antrenor de baschet din liga minoră a fost chemat la datorie de către instanță să conducă o echipă de jucători cu dizabilități intelectuale. La început, a fost nedumerit și îngrijorat, neștiind cum va putea să-i ajute să-și atingă potențialul, dar a acceptat provocarea cu determinare și s-a pus pe treabă.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

În timp ce lucra cu acești jucători talentați și dedicați, antrenorul nostru și-a dat seama că, de fapt, erau ei cei care îi învățau pe el. În ciuda dificultăților, acești jucători cu inimi mari au arătat o hotărâre și o dorință de a câștiga care au depășit orice așteptări.

Pa1

Pa22

În cele din urmă, antrenorul a înțeles că nu există limite pentru ceea ce această echipă putea realiza împreună. În loc să se concentreze pe diferențe, ei s-au concentrat pe puterile lor comune și au ajuns la performanțe incredibile.

Pe măsură ce echipa a continuat să câștige meci după meci, au devenit o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate. Acești jucători cu dizabilități intelectuale au dovedit că pot face față oricăror provocări și că, cu ajutorul unui antrenor dedicat și a unei echipe unite, pot obține mai mult decât și-au imaginat vreodată.

Urmareste Champions – Campionii 2023 online gratis cu subtitrare in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
Champions (2023) film online subtitrat

Categorii:Comedie, Drama, Sport

Acorda o nota filmului !