Cobweb (2023) film online subtitrat

Cobweb (2023) film online subtitrat
#Panza de paianjen – Toc Toc Toc – Un cuib de frica –
Într-un sat ardelean, unde vremea se scurge mai lent decât în restul țării, și unde poveștile și zvonurile devin legendă într-o clipă, trăia un pui de om, un băiețel de opt anișori. Casa în care locuia, vechi și cu șindrile argintate de vreme, avea zidurile groase și pereții care păreau să ascundă povești de sute de ani.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Într-o zi, când vântul bătea cu năbădăi și cerul era cenușiu, puștiul a auzit niște sunete ciudate, parcă niște bătăi înfundate, care veneau direct din interiorul pereților. Inițial, s-a gândit că e doar vântul ce-și face de cap, dar bătăile continuau, ritmice și misterioase.

Pa1

Pa22

Curajul și curiozitatea l-au împins să investigheze. Cu o lanternă în mână, a străbătut fiecare colț al casei, încercând să descopere sursa acestor bătăi. Cu cât se apropia mai mult de originea sunetului, cu atât simțea o prezență apăsătoare în jurul său, de parcă pereții casei ar fi vrut să-și spună povestea.

A dat de o ușă veche, uitată, într-un colț al pivniței, sub o pătură groasă de praf și păianjeni. În spatele ei, a găsit o încăpere mică și întunecată, unde bătăile erau mai clare ca niciodată. Și ce să vezi? Un vechi ceas cu pendul, o relicvă de familie, bătea neîncetat, marcând trecerea timpului.

Dar ceasul nu era singurul secret al încăperii. Pe pereții acelei camere, băiețelul a descoperit inscripții vechi și schițe ciudate, care păreau să indice faptul că părinții săi, deși păreau oameni obișnuiți, aveau legături cu evenimente și ritualuri vechi, dintr-un trecut pe care l-au vrut uitat.

Confruntându-i pe părinții săi cu descoperirea sa, a aflat adevărul. Oamenii care îi crescuseră cu atâta dragoste, făceau parte dintr-o veche tradiție ardeleană, cu rituale și obiceiuri care, pentru cei neinițiați, puteau părea sinistre. Dar pentru ei, erau o legătură cu strămoșii și cu istoria locurilor.

Și așa, cu fiecare secret dezvăluit, băiețelul a înțeles că în spatele fiecărui zid și în inima fiecărei povești se ascunde o lume plină de mister, dar și de înțelesuri pe care numai cei curajoși sunt gata să le descopere.

Share on FB
Detalii Film:
Cobweb (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune

Acorda o nota filmului !