Contagion (2011) film online subtitrat

Contagion online subtitrat – Epidemia: Pericol nevazut 2011. Lumea se trezeste in mijlocul unei pandemii, un virus care se raspundeste foarte rapid chiar si de la o simpla atingere. Un film care reflecta exact ce se intampla si in zilele noastre.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Epidemia: Pericol nevăzut sau Contagion (2011) este un film facut in America regizat de Steven Soderbergh si scris de Scott Z. Burns. A fost lansat in anul 2011. Se incadreaza in genurile de film drama si thriller. Urmatrii actori de top au jucat rolurile importante: Marion Cotillard, Matt Damon si Laurence Fishburne.
La inceperea filmului vedem o femeie care tuseste. Ea este Beth (Gwyneth Paltrow) si este pacientul zero al virusului care ucide sute de mii de oameni zilnic global. Virusului a fost numit MEV-1, filmul a fost bazat dupa gripa porcina din 2009.
Criticile au aperiat atat interpretarea, scenariul cat si actorii. Pana si oamenii de stiinta au apreciat succesul filmului.

Urmareste #Infection #Contagion: The IMAX Experience 2011 – Pericol nevazut film online subtitrat in limba romana gratis.
Vezi si filmul similar Corona virus din 2013.

Pa1

Pa22

Share on FB
Detalii Film:
Contagion (2011) film online subtitrat

Categorii:Drama, Thriller

Acorda o nota filmului !

 

“Contagion (2011) film online subtitrat” 4 comments
  1. Tebulescu' - 4 ani ago

    Filmu’ reclecta fics ce se intampla si in zilele noatre