Damsel (2024) film online subtitrat

Damsel (2024) film online subtitrat
#Domnita – Într-un regat unde tradițiile străvechi și secretele întunecate sunt la fel de împletite ca vița de vie în grădinile sale somptuoase, o tânără domnișoară de o frumusețe rară și cu o inimă la fel de pură, trăia o viață simplă, dar fericită. Însă, destinul avea să-i pregătească o întorsătură pe cât de neașteptată, pe atât de întunecată. Într-o zi, un prinț chipeș, cu ochi de un albastru ca cerul într-o zi senină de vară, îi propune căsătorie, promițându-i dragoste eternă și o viață de neimaginat în palat.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu inima plină de speranțe și visuri, tânăra acceptă, visând la zilele fericite pe care le va petrece alături de prințul ei. Dar, pe măsură ce se apropie de noua sa casă, descoperă că zidurile opulente ale palatului ascund un secret întunecat, o datorie străveche către o forță necunoscută, iar ea, fără să știe, a fost aleasă ca sacrificiu pentru a apăra regatul de urgia care urma să se abată.

Pa1

Pa22

Cu fiecare zi care trecea, realitatea crudă începe să-și arate colții, iar domnișoara își dă seama că frumusețea și bogăția care o înconjoară sunt doar un văl subțire ce ascunde un adevăr mult mai sumbru. Familia regală, pe care a început să o considere apropiată, se revelează a fi mai preocupată de păstrarea puterii și de satisfacerea cererilor întunecate ale datoriei decât de bunăstarea ei sau a poporului lor.

Confruntată cu această realitate înspăimântătoare, tânăra trebuie să găsească o cale de a sfida destinele scrise de mâna altora și să dezlege misterul care învăluie datoria străveche. Cu ajutorul unor aliați neașteptati și folosindu-și inteligența, curajul și puritatea inimii, ea pornește într-o călătorie periculoasă pentru a descoperi adevărul și pentru a elibera atât regatul, cât și pe ea însăși, de sub greutatea unui pact întunecat.

Într-o lume unde nimic nu este ceea ce pare, și unde sacrificiul suprem poate însemna salvarea tuturor, tânăra domnișoară trebuie să își folosească toate resursele pentru a lupta împotriva unui destin aparent inevitabil. Aceasta este o poveste despre puterea speranței, a dragostei și a luptei pentru libertate, în fața celei mai întunecate adversități.

Vezi Ramsel online gratis cu subtitrare in romana si calitate HD – Domnița film nou 2024.

Share on FB
Detalii Film:
Damsel (2024) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Fantezie

Acorda o nota filmului !