Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) film online subtitrat
#Temnite si Dragoni – Chainmail: Povestea unui hoț iscusit și a unei bande de aventurieri neobișnuiți începe când aceștia sunt angajați pentru a recupera o relicvă valoroasă care a dispărut de multă vreme. Hoțul, un bărbat cu o istorie zbuciumată, dar cu un talent remarcabil pentru a-și distrage atenția de la pază, este liderul echipei, împreună cu o arcașă experimentată, un vrăjitor tânăr dar încrezător și un bărbat misterios care se ocupă de strategie și planificare.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Împreună, aceștia pornesc într-o călătorie periculoasă, întâmpinând tot felul de obstacole și întâlnind diverse personaje dubioase pe drum. Dar chiar când cred că au învins toate provocările și au ajuns în sfârșit la relicva dorită, se trezesc față în față cu oameni nepotriviți care sunt dispuși să facă orice pentru a le împiedica planurile.

Pa1

Pa22

Cu fiecare pas, situația devine din ce în ce mai periculoasă, iar hoțul și aventurierii sunt forțați să utilizeze toate abilitățile și resursele lor pentru a reuși să scape cu viață. Într-un final, după o luptă epică, reușesc să scape cu relicva în mână, dar nu fără a face mari sacrificii pe parcurs.

Cu o poveste plină de acțiune și peripeții, acest grup de hoți și aventurieri improbabili reușește să capteze atenția și să își câștige respectul prin curajul și determinarea lor de a-și atinge obiectivul final.

Share on FB
Detalii Film:
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Categorii:Actiune, Aventura, Fantezie

Acorda o nota filmului !