Elemental (2023) film online subtitrat

Elemental (2023) film online subtitrat
#Elementar – Esential – Știți voi cum e, orașul ăsta e un loc special, în care focul, apa, pământul și aerul coexistă în armonie. Nu-i așa că sună ciudat? Dar aici, locuitorii din cele patru elemente conviețuiesc fără să se certe sau să se bată cap în cap. Ember și Wade, doi tineri curajoși, străbat străzile orașului, urmărindu-se unul pe celălalt, parcă într-un joc al pisicuței cu șoricelul.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Ember, o fată frumoasă și plină de energie, aleargă prin străzile aglomerate, în timp ce Wade o urmărește, încercând să o prindă. Dar în acest oraș, toate elementele sunt la fel de puternice, așa că Ember se folosește de foc ca să-i dea pe spate pe cei care îndrăznesc să se apropie prea mult de ea. Wade, pe de altă parte, se folosește de puterea aerului, ca să se ridice în aer și să o ajungă din urmă pe Ember.

Pa1

Pa22

Cu toate acestea, cei doi tineri știu că nu se luptă unul împotriva celuilalt, ci că se joacă, într-un fel, un joc al elementelor. În acest oraș, oamenii au învățat să-și accepte puterile și să le folosească pentru binele comun. Așa că Ember și Wade se alătură și ei celorlalți locuitori, care își pun abilitățile în slujba orașului și a oamenilor din el.

Deși este un oraș neobișnuit, acest loc reușește să aducă împreună oameni din cele mai diverse medii și să-i facă să lucreze împreună pentru un scop comun. Ember și Wade știu că în acest oraș pot să-și găsească drumul și să-și folosească puterile în mod pozitiv. Așadar, se alătură comunității din oraș și încep să își caute propriul lor loc în acest minunat univers al elementelor.

Elemental (2023) film online subtitrat in limba romana, calitate video hd.

Share on FB
Detalii Film:
Elemental (2023) film online subtitrat

Categorii:Animatie, Aventura, Comedie

Acorda o nota filmului !