Evil Dead Rise (2023) film online subtitrat

Evil Dead Rise (2023) film online subtitrat
Moartea demonului 4 / Evil Dead Now 4: Nu se știe când s-a întâmplat exact această întâmplare tulburătoare, dar se pare că au fost înconjurați de o serie de evenimente neobișnuite care au început să se întâmple încă de când au pășit în oraș. După ce au fost despărțiți de familia lor de când erau copii, surorile au început să se întâlnească din nou după mulți ani. Însă înainte ca ele să poată să-și reia legăturile tandre, au fost prinse într-un coșmar de proporții.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Demonii posesori de carne au apărut din senin, încercând să ia posesie asupra tuturor celor care se aflau în preajma lor. Surorile au fost nevoite să lupte pentru a scăpa de aceste creaturi înfiorătoare, în timp ce se confruntau și cu cea mai coșmarală versiune a familiei lor imaginabile.

Pa1

Pa22

Când au crezut că au scăpat de această luptă primordială pentru supraviețuire, au fost prinsă într-un alt coșmar, care le-a forțat să se întoarcă înapoi în pădurea întunecoasă și să lupte împotriva unor monștri îngrozitori, care păreau să fie peste tot în jurul lor.

Dar surorile nu s-au lăsat copleșite de toate aceste întâmplări înfricoșătoare și au luptat cu toată puterea lor pentru a supraviețui și a scăpa din mâinile demonilor posesori de carne. În cele din urmă, au reușit să se salveze și să-și reia relația apropiată, mai puternică ca niciodată.

Share on FB
Detalii Film:
Evil Dead Rise (2023) film online subtitrat

Categorii:Fantezie, Horror, Thriller

Acorda o nota filmului !