Extraction II (2023) film online subtitrat

Extraction 2 (2023) film online subtitrat
#Tyler Rake 2 – #Misiune de Salvare 2. După ce-n numai ce-abia a supraviețuit urățenilor ceasuri de mucile lor din misiunea lui din Dhaka, Bangladesh, ăștia nelegiuiți, Tyler Rake, s-o întors pe-aicea, iar echipa lui-i ca pluta pe baltă, gata să-și asume tăura misiune. Nu pot să-ți zic, că-i de parcă Dumnezeu i-ar fi scris pe piept acuarea, dar nu mă prea mărginesc când spun că-i mai grea ca un rățoi să-l prinzi din zbor pe-un tătuc cu-o mână. Ăștia nu-s de joacă, frate, dar cei mai curajoși dintre curajoși nu dau un pas înapoi, chiar de se-aprinde Dumnezeu mâine. Și-acuma, hai să-ți dau dalele mele de poveste, cât să mă umflu în pene ca-un cocoș proaspăt deșteptat.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Așa că Tyler, că băiatu’ meu s-a ținut scai și-a dat târcoale nenorociților ăia în Bangladesh. N-ai să crezi ce-a pățit, măi, omu’ nostru. Avea un mozaic de răni, că-n Ghizela de-aicea, după ce trece-un camion încărcat cu porci și te pui în urma lui. N-ai ce să-i faci, trebuia să te chinui să-i dai un picior la colțul drumului, să te tratezi acasă cu smântână dulce de la vecina Susana și să te mângâi cu saramura babei Vasile, să fii în apele tale iarăși. Așa a făcut și Tyler, cu o doză de încrâncenare în sânge și o crâșmă de determinare în priviri.

Pa1

Pa22

Da’ te întreb, mai bătrâne, când a trecut apa pe la noi cu toți câinii, când s-a pomenit că Tyler Rake să stea cu pletele-n vânt și să-și trântească curajul pe-o sârmă? N-a stat, măi, omu’ a mers mai departe ca un berbec înainte de bătălia de la Mohács, a luat legătura cu gașca lui și s-au pregătit de următoarea suliță. Dacă ar fi să-ți descriu cât de unită-i asta echipă, ar trebui să-ți zic că-s ca niște jăndari la olărit, mâini și suflete lipite într-un râu de argilă. Nu-i o joacă, măi, dar știu cum să-și pună dinții pe țeavă și să-și facă loc prin hățișul din calea lor.

Așa că, împreună cu Tyler în frunte, ăștia se pregătesc de o nouă întâmplare. Dacă-mi dai voie să-mi dau-n petec, o să-ți spun că ăștia sunt mai inși ca un covrig de-așa-ziși prieteni. Și-au bătut labele în mocirla greutăților și-au înțeles că-n viață nu-i tot timpul curcubeu și unicorns. Când le-a bătut la poartă o nouă misiune, nu s-au dat înapoi nici când au auzit tunetele din cer și au simțit cum pământul le tremură sub talpă. Și-acum, măi, ca să-ți răspund la întrebare, ăștia-s mai uniți ca balegă-ntr-un șanț de la marginea satului.

Așa-i că povestea-i lungă ca drumul de la Bistrița până la Târgu Mureș, dar n-ai scăpat așa ușor, căci asta-i farmecul unei povestiri cu tupeu și-accent ardelean. Acuma că te-am dus prin văi și dealuri, prin răni și dureri, prin hotarele unor suflete cu colți de lup, să înțelegi că bravura și devotamentul nu-s doar cuvinte goale aruncate-n vânt. Așa că ia aminte, prietene, și nu-ți uita cumințenia-n vatră, că-n lumea asta cruntă ai nevoie de-o doză de Tyler Rake în sânge și-o gașcă de-aceeași lespedea în jurul tău. Și-acuma, pășește în aventura ta, ca un adevărat ardelean, cu bocancii încălziți de soarele năzdrăvan al curajului și inima-nflăcărată de fapte mărețe.

Vezi Extraction 2023 – Misiune de salvare 2 online gratis cu subtitrare in limba romana si format HD numai pe Filme tari – filme online pentru toate gusturile.

Share on FB
Detalii Film:
Extraction II (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Thriller

Acorda o nota filmului !