Fair Play (2023) film online subtitrat

Fair Play (2023) film online subtitrat
#joc cinstit – Ia să vedeți voi ce s-a întâmplat cu acest tânăr cuplu, venit dintr-o lume unde simplul și liniștitul sunt de zi cu zi. Băiatul, numit Andrei, a primit ceva ce nici în visele lui cele mai îndrăznețe nu s-ar fi așteptat: o avansare neașteptată la un fond de hedging, unde să zicem că rivalitățile și concurența sunt la ordinea zilei, și unde totul e o adevărată luptă pentru supraviețuire. Dintr-o dată, lucrurile au început să se schimbe și n-au mai fost la fel de simple ca înainte.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Așadar, Andrei, dintr-un simplu angajat, a devenit o figură importantă în acea junglă corporativă. Și, pe când credea că totul merge strună, a descoperit că această avansare nu vine doar cu beneficii și aplauze, ci și cu sacrificii imense. Iar relația lui cu Ioana, o domnișoară cu suflet blând și liniștit, a început să se tensioneze.

Pa1

Pa22

Într-un timp atât de scurt, această avansare nu numai că a pus relația lor la încercare, dar a și amenințat să destrame tot ceea ce au construit împreună, chiar și logodna lor recentă. Și așa, cele două inimi, care până nu demult băteau în același ritm, acum se zbat să-și găsească din nou armonia pierdută în vârtejul succesului și ambițiilor.

Pe meleagurile noastre, din Ardeal, am zice că o astfel de situație te face să te oprești, să respiri adânc și să te întrebi: „Oare ce e mai important? Carierea sau inima care bate alături de tine?” E o lecție de viață, dragilor, și nimeni nu zice că va fi ușor.

Fair Play online subtitrat in romana la calitate Hd fara intreruperi.

Share on FB
Detalii Film:
Fair Play (2023) film online subtitrat

Categorii:Drama, Mister, Thriller

Acorda o nota filmului !