Fool’s Paradise (2023) film online subtitrat

Fool’s Paradise (2023) film online subtitrat
#Rai imaginar – Paradisul proștilor – Bună, măh! Ia zi, te lămurăsc io cu o poveste mai ciudată ca naiba. Un boşorog pentru dragoste s-a îmbulzit să fie băgat în seamă şi-a sfârşit cum nu se putea mai ciudat. Ţi-am zis că e poveste ca în poveştile cu zâne, da’ mai bine ţi-o povestesc, ca să nu mai fii atât de confuz.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Deci, unul, să-l zicem Vasile, nu avea capul pe umeri, că îşi punea inima să bată pentru orice femeie care trecea pe lângă el. Nici măcar nu ştia să-şi croiască drum prin zile fără să viseze la ochii albaştri ai vreunei fete. Păi zici că-i era lumea mică când dădea ochii cu vreun suflet frumos. Numai că prostul făcea şi el prostii, că la ce altceva te poţi aştepta?

Pa1

Pa22

Într-o zi, când toţi oamenii deştepţi se mai trăgeau pe dreapta ca să-şi vadă de treburi, Vasile s-a hotărât că el să-i placă fără rezerve unei dive de la Hollywood. Cât să fii ameţit să-ţi pui aşa dorinţe, nu ştiu, da’ prostia nu are margini. Şi cum naiba să-şi închipuie el că ar putea fi remarcat de asta din filme, când nu ştia să-şi îndrepte nici măcar cămaşa?

Dar cum să-ţi spun, măh, o minune nu ţine numai de cuminţenie şi de oase, ci şi de o întâlnire întâmplătoare. Aşa că, pe neaşteptate, pe când se plimba Vasile cu căţeluşul lui Făt-Frumos prin parc, i-a dat ochii peste aceeaşi divă la care visa cu ochii deschişi. A fost ca o rafală de vânt în gura proastă a bietului prost, că şi-a înfundat nasul în buzunar şi-a tras suflul cât a putut de tare, să nu-şi facă de râs în faţa ei.

Numai că i-a ieşit pe nasă. Diva, în tota frumuseţea ei artificială, l-a văzut şi i-a zâmbit. Ba nu doar atât, măh, dar l-a chemat să se apropie. Ai zice că Vasile a sărit în sus de bucurie, că a reuşit să dea de o aşa oportunitate. Numai că prostul nostru a făcut fix ce era de aşteptat: s-a împiedicat în piciorul căţeluşului şi s-a prăvălit ca o bulgărele de om pe jos. Ziceai că-i un car de prostie, să vezi ce spectacol dădea în parc.
Continuarea o vezi in film – Fools Paradise online gratis cu subtitrare/traducere in limba romana pe Filme tari – Sursa ta zilnica de filme tari si noi 2023 pentru toate gusturile.

Share on FB
Detalii Film:
Fool’s Paradise (2023) film online subtitrat

Categorii:Comedie

Acorda o nota filmului !