Furiosa: A Mad Max Saga (2024) film online subtitrat

Furiosa: A Mad Max Saga (2024) film online subtitrat
#Legenda lui Mad Max – Înainte să se transforme în legendara Furiosa, eram împreună într-un mic sătuc izolat, unde viața era simplă și liniștită. Încă din copilărie, Furiosa, pe atunci o simplă fată curajoasă cu ochi plini de curiozitate, a simțit chemarea aventurii în adâncul sufletului ei. Povestea ei începe într-o zi obișnuită, când a găsit în podul bunicului său o cutie de fotografii vechi. Printre acele amintiri ale unei epoci trecute, a descoperit o imagine a unui grup de războinici neînfricați, oameni care nu se temeau de niciun deznodământ.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Într-o noapte întunecată, bunicul ei i-a povestit legenda Războinicilor Renegați, eroi căzuți în dizgrație, dar totuși luptând pentru ceea ce credeau a fi corect. Acea poveste a aprins flacăra curajului în inima lui Furiosa, iar ea a hotărât să își găsească propriul drum. Astfel, cu puțină provizie și un vechi vehicul pe care l-a reparat singură, a plecat în căutarea adevărului și a identității ei adevărate.

Pa1

Pa22

În călătoria ei, a întâlnit diverse personaje și a învățat lecții dure despre supraviețuire și loialitate. Întâmplările dificile au transformat-o treptat în Furiosa, o forță intransigentă în deșert, iar întâlnirea sa cu Mad Max nu a fost decât începutul unei alianțe neașteptate, care avea să schimbe soarta lumii lor pentru totdeauna.

Vezi filme online 2024: Furiosa: A Mad Max Saga subtitrat in limba romana pe Filme tari.

Share on FB
Detalii Film:
Furiosa: A Mad Max Saga (2024) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, SF

Acorda o nota filmului !