Ghosted (2023) film online subtitrat

Ghosted (2023) film online subtitrat
Fantomata – Fara raspuns: Cole era cucerit de farmecul enigmatic al lui Sadie încă de la prima lor întâlnire, iar simțurile sale îi spuneau că trebuie să descopere mai mult despre această femeie misterioasă. Însă, când a aflat că ea este, de fapt, un agent secret, întregul său univers s-a clătinat.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

În ciuda îndoielilor și a temerilor sale inițiale, Cole nu a putut să o uite pe Sadie și a decis să o contacteze din nou. Dar destinul avea alte planuri pentru ei, pentru că înainte să poată face acest lucru, cei doi au fost implicați într-o aventură internațională care avea să le schimbe viața pentru totdeauna.

Pa1

Pa22

Împreună, Cole și Sadie s-au trezit prizonieri într-un joc periculos și plin de suspans, luptând pentru a salva lumea de o amenințare mortală. În timpul călătoriei lor, au învățat să se bazeze unul pe celălalt și să își dezvăluie secretele cele mai adânci. Cole a descoperit că Sadie nu era doar o femeie frumoasă, ci și un spirit puternic și un lider neînfricat.

Pe măsură ce aventura lor se înfășura, Cole și Sadie au devenit din ce în ce mai apropiați, descoperind că iubirea lor pentru viață și pentru unul pentru celălalt era cea care îi ținea în viață și îi făcea să continue să lupte împotriva tuturor obstacolelor. La finalul călătoriei lor, Cole a realizat că nu numai că a găsit o a doua șansă la iubire, ci și un partener pe viață într-un univers plin de aventuri și provocări.

Urmareste pelicula Ghosted online gratis cu subtitrare in limba romana, calitate video hd pe filme tari.

Share on FB
Detalii Film:
Ghosted (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Comedie

Acorda o nota filmului !