Heart of Stone (2023) film online subtitrat

Heart of Stone 1 (2023) film online subtitrat
#Agent stone – Inima de piatra – Agentul de piatra –
Oi, măi dragă, hai să-ți spun o poveste așa, cu haz de Ardeal, de parcă o trăiești tu însuți. Ascultă și vezi ce s-a întâmplat într-o vreme, nu chiar atât de departe de zilele noastre.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Într-un sătuc la poalele munților, unde aerul e mai proaspăt decât răcoarea dimineții, acolo a apărut un bade, un agent de informații, ce lucra pentru o agenție mare-mare, dă-alea internaționale, ce are ca treabă s-ă păstreze pacea și liniștea-n lumea asta mare. Dar badea, măi nene, n-avea pace deloc, și nici liniște, căci ce să vezi? Un meșter la calculatoare, un șmecher, cum le spunem noi, părea să pună ochii pe cea mai măricică și periculoasă armă pe care agenția o avea. O armă atât de puternică, că i-ar fi putut răsturna lumea pe dos.

Pa1

Pa22

Badea agent, cu mustața lui năzdrăvană și privirea lui iscoditoare, se tot gândea și se gândea, frământându-se ca aluatul la cozonac. „Păi cum, măi, să las eu un moșneguț cu vicleșuguri să mă fure și să mă lase cu buza umflată?”, se gândea el, strângându-și ciucureii la cămașă.

Și de-aici, măi, începe hățul. Pentru că badea nostru s-a apucat să strângă în jurul lui o gașcă de voinici, așa, ardeleni dați în petec, cu glume la gură și minte brici. Unul era bun la ascultat povești și știa toate zvonurile din sat, altul avea ochii așa de ascuțiți, că vedeau mai bine ca o vultur la prânz, iar altul era dibaci ca o veveriță și se furișa neobservat pe oriunde.

Cu ajutorul lor, badea agent și-a pus în gând s-ă oprească faptele necurate ale hackerului. S-au strecurat, s-au furișat, au pus la cale planuri, și, măi să fie, au pus mâna pe hoț chiar în clipa în care încerca să-și ducă planul la bun sfârșit.

La final, badea agent, cu inima mândră și cu zâmbetul larg pe buze, s-a uitat la gașca lui și a zis: „Măi, nene, noi ardelenii, chiar dacă vorbim rar și ne mișcăm lent, când punem mâna pe treabă, nimeni și nimic nu ne poate sta în cale!”

Și așa, măi dragă, a rămas povestea aceasta în Ardeal, ca o amintire despre cum un bade iscusit și prietenii lui harnici au salvat lumea de la o mare năpastă.

Share on FB
Detalii Film:
Heart of Stone (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Crima, Thriller

Acorda o nota filmului !