Jesus Revolution (2023) film online subtitrat

Jesus Revolution (2023) film online subtitrat
Revolutia lui Isus (Iisus) – În urmă cu peste cinci decenii, o mișcare spirituală fără precedent a început să prindă contur în Statele Unite ale Americii. Această revoluție culturală și socială a fost catalizată de o comunitate neconvențională de tineri hipioți, stabilită într-un colț liniștit al Californiei de Sud. Acești adolescenți, care respingeau valorile tradiționale ale societății și căutau o cale diferită de exprimare, au devenit un fel de pionieri în ceea ce avea să fie cunoscut ulterior sub numele de trezire spirituală.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Acești tineri rebeli au început să exploreze diferite filozofii și religii alternative, punându-și la îndoială propriile convingeri și căutând sens în viața lor. Această căutare a ajuns în cele din urmă la o încrucișare între tradiția religioasă indiană și spiritualitatea occidentală, ceea ce a dus la apariția unei noi mișcări spirituale care avea să schimbe fața Americii pentru totdeauna.

Pa1

Pa22

Trezirea spirituală a avut un impact profund asupra societății americane și a influențat multe aspecte ale culturii și artei. Aceasta a fost o mișcare care a încurajat oamenii să caute adevărul și sensul în interiorul lor, în loc să îl găsească în lumea exterioară. Aceasta a dus la o nouă apreciere pentru meditație, yoga și alte practici spirituale, precum și la o reînviere a interesului pentru natură și o viață simplă.

În timp ce această mișcare a început în California de Sud, a prins curând rădăcini în întreaga țară, răspândindu-se în cele din urmă în întreaga lume. Astăzi, această trezire spirituală continuă să inspire și să transforme viețile oamenilor, oferind un nou sens și o nouă direcție într-o lume care pare adesea haotică și lipsită de sens.

Share on FB
Detalii Film:
Jesus Revolution (2023) film online subtitrat

Categorii:Drama

Acorda o nota filmului !