Killers of the Flower Moon (2023) online subtitrat

Killers of the Flower Moon (2023) film online subtitrat
Killers of the Flower Moon este un film emoţionant şi plin de mister care se bazează pe cartea omonimă a lui David Grann. Martin Scorsese a regizat acest film, având la bază un scenariu scris de Eric Roth. În rolurile principale apar actorii talentaţi Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Acest film ne spune povestea unui grup de oameni din naţiunea Osage care au devenit foarte bogaţi după ce au descoperit petrol în Oklahoma în anii 1920. Însă, într-un mod misterios, aceşti oameni au început să fie ucişi unul câte unul, ceea ce a dus la o anchetă federală ce a dezvăluit o schemă sinistră de crimă organizată.

Pa1

Pa22

Killers of the Flower Moon este un film care te prinde de la început şi care aduce în prim-plan o poveste reală uitată de mulţi. Performanţele actorilor DiCaprio şi De Niro sunt de-a dreptul impresionante, iar regia lui Scorsese face ca povestea să devină şi mai puternică. De asemenea, filmul oferă o perspectivă interesantă asupra vieţii din America la începutul anilor 1920, precum şi asupra relaţiilor dintre diferitele culturi care trăiau în acea perioadă. În ansamblu, dacă îţi place să vezi filme bazate pe fapte reale şi eşti fan al genului de mister şi crimă, atunci Killers of the Flower Moon este un film pe care nu ar trebui să îl ratezi.

Share on FB
Detalii Film:
Killers of the Flower Moon (2023) online subtitrat

Categorii:Crima, Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !