Kingdom of the Planet of the Apes (2024)

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) film online subtitrat
Regatul Planetei Maimutelor: Domnia – Planet of the Apex Ride – Calatoria cu Planeta Maimuțelor. Cu Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman. Într-o epocă îndepărtată după domnia lui Cezar, o maimuță tânără, dornică de cunoaștere, pornește într-o călătorie epică ce-i va schimba pentru totdeauna perspectiva asupra lumii. În această odisee captivantă, maimuța descoperă rămășițe ale unei civilizații dispărute și învață că istoria poate fi plină de surprize și contradicții.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

În timpul călătoriei sale, maimuța întâlnește triburi de oameni și alte comunități de maimuțe, fiecare cu propria lor înțelegere a lumii și a evenimentelor trecute. Cu fiecare întâlnire, cunoștințele și credințele maimuței tânăre sunt puse la îndoială, provocând-o să exploreze mai profund adevărurile ascunse ale trecutului și să se confrunte cu alegeri dificile care vor modela viitorul întregii lumi.

Pa1

Pa22

În fața unor secrete întunecate și a unor dezvăluiri uimitoare, maimuța tânără devine nu doar un explorator curios, ci și un lider în formare, dispus să aducă schimbări fundamentale în relațiile dintre maimuțe și oameni. În această călătorie epică, linia dintre cele două specii se estompează, iar maimuța devine un simbol al reconcilierii și înțelegerii între lumea animală și cea umană.

Astfel, povestea călătoriei maimuței tânăre este o oglindă strălucitoare a puterii cunoașterii și a curajului de a pune la îndoială statu-quo-ul, transformându-se într-o forță care poate schimba destine și îmbina lumea maimuțelor cu cea a oamenilor într-un mod cu totul unic și fascinant.

Kingdom of the Planet of the Apes – Planet Apex Ride 2024 online gratis cu subtitrare-traducere si fara interuperi pe Filme tari.

Share on FB
Detalii Film:
Kingdom of the Planet of the Apes (2024)

Categorii:Actiune, SF

Acorda o nota filmului !