Madame Web (2024) film online subtitrat

Madame Web! (2024) film online subtitrat
Sony/Marvel Universe – Doamna Web – In rolurile de top ii revedem pe Sydney Sweeney, Isabela Merced, Emma Roberts. În haosul frenetic al New York-ului, Cassandra Webb, o paramedică dedicată, se trezește prinsă într-un vârtej de evenimente inexplicabile. Cu fiecare victimă pe care o salvează, Cassandra începe să dea semne de clarviziune, privind într-un trecut încețoșat și conectându-se la secretele întunecate ale propriei sale existențe.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Forțată să-și confronte revelațiile dureroase despre trecutul ei, Cassandra descoperă că este chemată să devină paznicul a trei tinere vulnerabile. Aceste femei, legate printr-un fir subțire de destin, sunt amenințate de un adversar misterios, a cărui malevolență amenință să le curme viețile.

Pa1

Pa22

Într-o cursă contra cronometru, Cassandra își folosește abilitățile neobișnuite pentru a descifra mesajele enigmatice ale clarviziunilor și pentru a găsi modalități de a proteja tinerele de amenințarea iminentă. Cu fiecare pas înainte, dezvăluirile despre legăturile dintre ele și trecutul tumultuos al Cassandrei adâncesc misterul și pericolul care le înconjoară.

În mijlocul haosului, Cassandra Webb devine o eroină neașteptată, navigând printre dimensiuni ascunse și dezvăluind adevăruri dureroase. În lupta pentru viață și supraviețuire, această paramedică cu daruri neobișnuite descoperă că destinul ei este strâns legat de cel al celor trei tinere, iar taina ce le învăluie viețile ar putea să schimbe cursul evenimentelor și să aducă lumină în umbrele întunecate ale orașului care niciodată nu doarme.

Share on FB
Detalii Film:
Madame Web (2024) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, SF

Acorda o nota filmului !