Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023) film online subtitrat
#Odata pentru Totdeauna – Hai să vă spun io, Rangării se pițipoană cu o chelărie bine cunoscută din vreame. În vremea când totu-i futuiete, ăștia is cheamă iar să-și facă treaba de eroi care-i trebe lumii. Dar io zic că-si vrea și ei o țărană de odihnă, nu mereu să-i deranjezi să se bată cu nemernicii.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Așa că, când a venit vremea să plece iar pe drumuri, Rangării s-au gândit că-i vremea să-și facă un plan mai bun ca să învingă amenințarea asta de data asta. Nu de alta, dar lumii îi trebe eroi care să-și dea viața pentru binele ei.

Pa1

Pa22

Așa că, cum ar spune și bunica mea, Rangării au strâns coțofenele și-au început să se pregătească de bătaie. Au făcut niște planuri șmecherești și au luat niște arme mai faine ca-nainte, să fie pregătiți pentru orice.

Și uite-așa, când amenințarea a venit iarăși să-i înhațe, Rangării erau gata să-i facă față. Și-au pus mâinile pe armele lor faine și au sărit în luptă ca niște adevărați erouși. Au tras cu puștile lor de ultimă generație și-au învârtit săbiile cu pricepere, ca să bată orice-n calea lor.

În final, Rangării au învins amenințarea și lumii i-a fost mai bine datorită lor. Și acum, când se gândesc la ziua aia, Rangării își dau seama că-i bine să fii un erou, dar și mai bine să ai o țărană de odihnă după o luptă grea.

Power Rangers 2023 online gratis cu subtitrare/traducere in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)

Categorii:Actiune, Aventura, Familie

Acorda o nota filmului !