Monster Hunter (2020) film online subtitrat

Vanatori de monstri – Monster Hunter (2020-2021) film online subtitrat – Filmarile de lungmetraj sunt in mare parte bazate pe un joc video cu acelasi nume facut de Capcom. Artemis (Milla Jovovich) alaturi de amicii ei, sunt trimisi pe o planeta total diferita unde vor trebui sa dea tot ce e mai bun pentru a supravietui, avand in vedere ca au de-a face cu inamici mult mai mari decat ei, mult mai experimentati si cu puteri nemaivazute.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1In rolurile principale, Monster Hunter o are pe Milla Jovovich, fiind pentru a cincea oara aceasta impreuna cu regizorul Paul W.S. Anderson si tot a cincea oara cand este in prim plan.
Printre altele, mai intalnim si actori importanti in pelicula precum Tony Jaa, Ron Perlman, T.I. Harris.
Filmul a fost anuntat de Capcom in .10.2018, productia lucrand in acea luna la filmul ‘Constantin’.
Monster Hunter a fost prima data lansat in China pe 4 decembrie anul trecut, par pe data de 18 in America. Filmul a primit atat recenzii bune cat si mai putin bune de la critici – aplauze pentru efectele viziale si pentru actiunea senzationala din film, iar partea mai putin aplaudata pentru scenariu respectiv montaj.
Te invitam sa urmaresti la cea mai inalta calitate disponibila online, Monster Hunter – Vanatori de monstri 2020-2021 cu subtitrare in limba romana gratuit.
Spune-ne parerea ta in comentarii, a meritat sau nu? Recomanzi sau este pierdere de timp?

Pa1

Pa22

Share on FB
Detalii Film:
Monster Hunter (2020) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Fantezie

Acorda o nota filmului !