No Hard Feelings (2023) film online subtitrat

No Hard Feelings (2023) film online subtitrat
#Fara resentimente – Nu-ti port pica – La ce ora te iau – Fa-mi o favoare – Pe cale să-și piardă căminul, Maddie descoperă o listă de oportunități de angajare fascinantă: niște părinți „elicopter” în căutarea unei persoane care să scoată fiul lor introvertit de 19 ani din coconul său, înainte de a începe facultatea. Are întreaga vară la dispoziție pentru a-l ajuta să devină un bărbat sau să se lupte până la capăt pentru aceasta.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu inima plină de determinare și o doză sănătoasă de farmec ardelenesc, Maddie acceptă provocarea de a lucra cu tânărul retras. Cu fiecare zi ce trece, ea încearcă să pătrundă în lumea lui interioară, să-l ajute să se deschidă și să înfrunte provocările vieții adulte.

Pa1

Pa22

Însă drumul către succes nu este ușor. Maddie se confruntă cu obstacole, înfruntă momente de îndoieli și întâlnește personaje interesante pe parcursul călătoriei sale. Dar spiritul ei luptător și determinarea de a-și îndeplini misiunea o țin înainte.

Pe măsură ce vara se scurge și Maddie se apropie de sfârșitul misiunii, se confruntă cu alegeri dificile și își dă seama că rezultatul poate avea implicații profunde atât pentru ea, cât și pentru fiul introvertit. Este pregătită să riste totul pentru a transforma această vară într-o experiență de neuitat și a da startul unei noi căi în viața lor.

Cu o combinație de umor, emoție și farmec autentic ardelenesc, această poveste te va prinde într-un vârtej de aventuri și descoperiri, oferind o perspectivă unică asupra importanței conexiunii umane și a curajului de a ne depăși limitele personale.

Urmareste acum la inalta calitate pelicula Nu iti port pica – No Hard Feelings – filme online 2023 gratis cu subtitrare in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
No Hard Feelings (2023) film online subtitrat

Categorii:Comedie, Romantic

Acorda o nota filmului !

 

“No Hard Feelings (2023) film online subtitrat” 1 comment
  1. geojo - 9 luni ago

    nu-i rau