Nobody (2021) film online subtitrat

Nobody (2021) film online subtitrat – Nimeni – Erou de serviciu – Atunci cand o femeie incepe sa fie imbrancita de niste tipi rai, un barbat de pe margine vede acest lucru si fara sa stea prea mult pe ganduri, decide sa sara in ajutorul acesteia. Acest lucru insa il va costa, va deveni dusmanul numarul 1 al unui conducator de drogati. Va reusi oare acesta sa scape de banda de drogati? „Nimeni” este un thriller de actiune american din 2021, regizat de Ilya Naishuller. Filmul ii are in vedere ca importanta pe: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Aleksei Serebryakov, RZA. Odenkirk si David Leitch se afla printre producatorii episodului.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

A fost lansat pe 26 martie 2021, de Universal Pictures. Criticile au fost destul de bune, Odenkirk fiind laudat de performanta sa; Au fost incasate 32000000$ global pana acum.

Pa1

Pa22

Vizioneaza Nobody: Erou de serviciu – Filme online noi subtitrate in limba romana. Filme-tari.net va pune la dispozitie topul filmelor din fiecare saptamana gratuit. Salveaza site-ul la semne de carte si revin-o pentru un film bun!

Share on FB
Detalii Film:
Nobody (2021) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Crima, Thriller

Acorda o nota filmului !