Nyad (2023) film online subtitrat

Nyad (2023) film online subtitrat
Ia să-ți povestesc una tare fascinantă, frate! E vorba despre Diana Nyad, o sportivă adevărată, care la vârsta de 60 de ani și cu sprijinul cel mai bun prieten și antrenor al ei, s-a hotărât să-și îndeplinească visul de-o viață: să înoate prin șeriful oceanului, pe distanța uluitoare de 110 de mile, de la Cuba până în Florida. Acuma, n-a fost vorba de-un duș în piscină, ci de-o aventură pe mări și oceane, mai complicată decât să convingi un urs să-și dea jos blana pentru o zi caldă.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Bineînțeles, cu gura spartă și cu inima de campion în piept, Diana Nyad a făcut față provocării asteia cu sânge rece și cu zâmbetul pe buze. Și ia ghici ce? A avut pe lângă ea și pe acel amic de-al ei, care nu-i unchiul din Ardeal, ci prietenul de suflet și antrenorul de nădejde. Și împreună, parcă s-au luat de braț și au dat un picior oceanului în cur, că n-aveau timp să stea la povești.

Pa1

Pa22

Nu știu dacă ți-am prins atenția cu povestea asta, dar trebuie să îți zic că nici măcar ursul nostru ardelenesc n-ar putea să înoate atât de departe fără să dea cu mucii-n fasole. Deci, până și balaurii s-ar uita cu admirație la faza asta.

Vizioneaza online gratis filmul Nyad cu subtitrare in limba romana / traducere pe Filme-tari.net.

Share on FB
Detalii Film:
Nyad (2023) film online subtitrat

Categorii:Biografie, Drama, Sport

Acorda o nota filmului !