Oppenheimer (2023) film online subtitrat

Filme online 2023: Oppenheimer subtitrat in romana – Hai să ne întoarcem în timp și să ne uităm la o peliculă istorică despre J. Robert Oppenheimer, care era cunoscut drept „tatăl bombei atomice”! Știi ce era mai tare decât bomba atomică? Războiul! Și asta e exact ce se întâmpla în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când Oppenheimer a dezvoltat această armă nucleară. Dacă ești pasionat de istoria războiului și de progresul tehnologic, atunci trebuie să vezi această peliculă!

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Pelicula are o distribuție de top, cu Tom Hiddleston în rolul lui Oppenheimer și Benedict Cumberbatch în rolul lui Edward Teller. Dacă le adori pe aceste vedete sau pur și simplu le apreciezi talentul, atunci pelicula este o alegere excelentă pentru tine.

Pa1

Pa22

Dar așteaptă, nu ne grăbim! Pelicula „Oppenheimer” are și o poveste captivantă și o temă profundă. Desigur, se concentrează pe Oppenheimer și proiectul său de dezvoltare a bombei atomice, dar filmul abordează și dilemele morale ale lui Oppenheimer și efectele pe termen lung ale armei nucleare asupra lumii.

Și dacă toate astea nu sunt de ajuns, pelicula are o producție de calitate, cu o reprezentare realistă a perioadei și a evenimentelor istorice prezentate în film. Dacă îți place să vezi pelicule bine realizate tehnic, atunci „Oppenheimer” este o alegere bună pentru tine.

Dacă vrei să afli mai multe despre J. Robert Oppenheimer și proiectul său de dezvoltare a bombei atomice, atunci trebuie să vezi această peliculă! Este o modalitate interesantă de a învăța mai multe despre un personaj important din istoria recentă și despre impactul său asupra lumii. Nu vei regreta!

Share on FB
Detalii Film:
Oppenheimer (2023) film online subtitrat

Categorii:Biografie, Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !