Pain Hustlers (2023) film online subtitrat

Pain Hustlers (2023) film online subtitrat
#Negustori de durere
În universul aspirațiilor, Liza visează la o viață mai bună atât pentru ea, cât și pentru fiica sa. Angajată să lucreze pentru o companie farmaceutică falimentară, Liza înflorește în vânzări și într-o lume de lux, aducând-o în mijlocul unei conspirații criminale federale.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

În labirintul aspirațiilor sale, Liza imaginează un viitor plin de prosperitate pentru ea și fiica sa. Destinul o aduce să lucreze pentru o companie farmaceutică aflată în pragul falimentului. Cu puțină încredere în forțele ei neștiute, Liza este catapultată în lumea fascinantă a vânzărilor în creștere și a vieții înstărite, fiind fără să vrea implicată în complicata rețea a unei conspirații criminale federale.

Pa1

Pa22

Pe măsură ce Liza navighează prin coridoarele industriei farmaceutice, traiectoria sa profesională ia o întorsătură neașteptată, propulsând-o de la marginea obscurității la apogeul succesului. Vânzările ei ating cote înalte, iar compania care părea pe cale de dispariție renaște sub conducerea sa pricepută. Cu toate acestea, strălucirea iluzorie a noii sale vieți ascunde o realitate mai întunecată – una care o atrage în umbrele unei lumi criminale clandestine cu implicații pe scară largă.

Prinsă în focul încrucișat al unei conspirații criminale federale, Liza se găsește în centrul unei rețele complexe de intrigă și pericol. Alegerile aparent nevinovate care au propulsat-o în lumea succesului amenință acum să dezlege țesătura vieții sale. În timp ce se confruntă cu dilemele morale ce însoțesc ascensiunea ei, Liza trebuie să navigheze în apele vicioase ale unui joc în care fiecare pas ar putea duce la consecințe neașteptate.

Juxtapunerea viselor lui Liza cu realitatea aspră a circumstanțelor sale adaugă straturi de complexitate călătoriei sale. Atracția prosperității se transformă într-o sabie cu două tăișuri, tăind prin iluziile vieții înstărite pentru a dezvălui firele intricate ale înșelăciunii și corupției. Fiecare vânzare făcută în căutarea unei vieți mai bune devine un pas mai departe în coridoarele clandestine ale puterii, iar Liza se găsește prinsă într-un joc periculos în care limitele devin tot mai incerte.

Vezi Pain Hustlers – Negustori de durere 2023 online gratis subtitrat in romana si calitate hd.

Share on FB
Detalii Film:
Pain Hustlers (2023) film online subtitrat

Categorii:Crima, Drama

Acorda o nota filmului !