Ricky Stanicky (2024) film online subtitrat

Ricky Stanicky (2024) film online subtitrat
#Impostorul – Povestea începe într-o suburbie liniștită, unde trei băieți neînfricați, cu imaginație bogată și un apetit pentru aventură, se gândesc la cea mai mare farsă pe care să o pună în practică. Totul pare distractiv și inocent până când farsa lor ia o întorsătură neașteptată, provocând un haos pe care niciunul dintre ei nu-l anticipase. În încercarea de a evita consecințele, trio-ul vine cu o idee ingenioasă, dar îndrăzneață: inventarea lui Ricky Stanicky, un prieten imaginar, care rapid devine țapul ispășitor perfect pentru escapadele lor neînțelese.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Douăzeci de ani mai târziu, acești băieți, acum bărbați cu responsabilități, vieți de familie și cariere, încă se ascund în spatele lui Ricky Stanicky pentru a scăpa de micile greșeli ale vieții adulte. Ricky devine o legendă urbană în cercul lor, alibiul perfect care le permite să evite orice formă de maturizare și responsabilitate pentru acțiunile lor. De la întârzieri la muncă, până la uitarea aniversărilor importante și escapadele de noapte târziu, Ricky este scuza lor de fiecare dată.

Pa1

Pa22

Dar, așa cum minciunile construite pe alte minciuni tind să facă, lumea imaginară pe care au construit-o începe să se prăbușească atunci când partenerii lor de viață, colegii și prietenii încep să pună sub semnul întrebării existența lui Ricky Stanicky. Sub presiune, trio-ul hotărăște să-l aducă pe „Ricky” la viață pentru o ultimă apariție grandioasă, într-o încercare disperată de a păstra vie minciuna. Însă, ceea ce începe ca o simplă escrocherie se transformă rapid într-o lecție profundă despre prietenie, onestitate și nevoia de a-ți asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni.

Într-un final plin de umor și momente emoționante, bărbații descoperă că adevărata maturitate nu vine din evitarea consecințelor, ci din confruntarea cu ele. Prin îmbrățișarea realității și renunțarea la scuza lor imaginară, ei învață valoarea onestității, a vulnerabilității și a adevăratei prietenii, care rezistă chiar și atunci când farsele copilăriei au dispărut demult. Ricky Stanicky, deși niciodată real în carne și oase, devine un simbol al lecțiilor învățate și al legăturilor reînnoite, într-o poveste despre creștere, râs și valoarea inestimabilă a adevărului.

Urmareste Ricky Stanicky: Impostorul 2024 online gratis subtitrat in romana.

Share on FB
Detalii Film:
Ricky Stanicky (2024) film online subtitrat

Categorii:Comedie

Acorda o nota filmului !