Shazam! Fury of the Gods (2023) online subtitrat

Shazam 2: Fury of the Gods (2023) film online subtitrat
Urmărește viața lui Billy Batson, un adolescent obișnuit care este dintr-o dată transformat într-un supererou adult puternic când rostește cuvântul magic „SHAZAM!”. Primul film, lansat în 2019, a câștigat un succes moderat printre public și a lăsat fanii în suspans cu întrebarea „Ce urmează?”

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

În această continuare, vom vedea mai multe despre puterile lui Shazam și cum le folosește pentru a proteja oamenii de pericolele lumii moderne. De asemenea, vom afla mai multe despre trecutul lui Billy și despre cine este în realitate alter ego-ul său adult, Shazam. Vor fi și noi dușmani puternici care îl vor pune la încercare pe Shazam, dar cu ajutorul prietenilor săi și a puterilor sale supranaturale, el va fi în stare să învingă orice obstacol care îi stă în cale.

Pa1

Pa22

Acțiunea și aventurile acestui film vor atrage atenția spectatorilor de toate vârstele, oferindu-le o poveste captivantă despre puterea credinței și a determinării. Cu o distribuție puternică și efecte speciale uimitoare, Shazam part II va fi un film pe care nu îl veți putea uita ușor.
Shazan 2 online gratis: Furia Zeilor 2023 subtitrat in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
Shazam! Fury of the Gods (2023) online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Comedie

Acorda o nota filmului !