Shehzada (2023) film online subtitrat

Shehzada (2023) film online subtitrat
De mic, Bantu a fost mereu o figură respinsă în ochii tatălui său, Valmiki. Cu toate că a încercat să își câștige afecțiunea, acesta a rămas rece și distant față de el, datorită unui motiv necunoscut pentru Bantu.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu toate acestea, Samara, șefa lui, a fost mereu o prezență caldă și iubitoare în viața lui Bantu. Ea l-a învățat că dragostea și compasiunea sunt cele mai importante valori în lume și l-a încurajat să își urmeze visurile, indiferent de obstacolele apărute în cale.

Pa1

Pa22

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat atunci când Bantu a descoperit adevărata identitate a părinților săi – Jindal-ii. Dintr-o dată, el a realizat că familia sa reală este supusă la amenințări și pericole, iar el a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i proteja.

Bantu a pornit în căutarea părinților săi și a găsit oameni puternici și hotărâți, care luptau cu îndârjire împotriva amenințărilor ce planează asupra lor. În ciuda faptului că începutul a fost greu, Bantu a reușit să construiască o relație puternică cu părinții săi biologici, iar aceștia au ajuns să îl accepte și să îl iubească așa cum este el.

Bantu a devenit un aliat puternic și de nădejde în lupta împotriva amenințărilor, iar familia sa a ajuns să îi respecte abilitățile și curajul. El a învățat că dragostea și familia sunt cele mai importante lucruri din viață și că, indiferent de obstacolele întâmpinate, trebuie să lupți pentru ceea ce contează cu adevărat.

Vezi filmul indian Shehzada 2023 online gratis cu subtitrare/traducere in limba romana, calitate video hd fara intreruperi.

Share on FB
Detalii Film:
Shehzada (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Comedie, Drama

Acorda o nota filmului !