Sound of Freedom (2023) film online subtitrat

Sound of Freedom (2023) film online subtitrat
#Sunetul libertatii – Pai bine, s-o lăsat sănătatea la o parte, nenea ăsta, unu’ fost agent guvernamental, căcât acum s-o băgat pe drumu’ ăla al răzbunării și dreptății. Și cum să fie altfel? Numa’ gându’ că sute de prunci inocenți sunt răpiți de traficanții di copii, i-a dat un gust amar în gură.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Iară el, ca un adevărat leu ardelean, n-a putut să stea cu mâinile în sân. O făcut el un plan isteț și d-asta s-o hotărât să-i scoată pe toți din ghearele mizerabile ale nenorociților. S-o umplut el de foc și curaj și s-o-narmat cu hotărâre, părând mai ceva ca un erou al vremilor vechi.

Pa1

Pa22

Da’ nu-i fost ușor deloc, dom’le! Drumu’ o fost presărat cu pericole și capcane ca într-un șerpuială vicleană. El trebuia să fie precum vântu’ de munte, să se strecoare ca o umbră printre hoții di copii. Să umble prin umbrele nopții, de parcă ar fi călcat pe țepușe, ca să-i prindă pe toți cu pantalonii în vine.

Așa că, cu puțin noroc și multă abilitate, nenea ăsta a ajuns așa, de-a pururi în lupta împotriva nelegiuiților. O făcut el un spectacol extraordinar, cu acțiuni și cascadorii pe cinste. De parcă era un justițiar al munților, își vedea de treabă cu pricepere și dăruire, cum numai ardelenii știu să facă.

A luptat el ca un tăvălug, că de era să fie nevoie, mergea până-n pânzele albe ca să-și apere pe cei nevinovați. O salvat el prunci neajutorați din ghearele groazei, aducându-le speranță și lumină în ochi. Numa’ să-l vezi cum își învârtește mustața și zâmbește larg, te apucă fiorii și simți că în suflet îți scânteiază dorința di dreptate.

Așa că, înainte ca coțcarii să-i dea seama, sute di copii o fost aduși la casă, în sânul familiilor lor, iar traficanții s-o prăpădit în spatele gratiilor ca niste șobolani codați. Și de-atunci, povestea asta cu adevărat incredibilă, a rămas vie și neștearsă în amintirea oamenilor din ținuturile ardelenesti. Căci, vezi tu, cândva, justiția e ca un fulger sălbatic ce lovește în inimi răutăcioase, iar eroul nostru a fost acel trăznet purtător de lumină, de-a dreptul ardelean în toată firea!

Sunetul libertatii – Vezi filme online 2023 gratis: Sound of Freedom subtitrate in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
Sound of Freedom (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Biografie, Drama

Acorda o nota filmului !