Spider-Man: Lotus (2023) film online subtitrat

Spider-Man: Lotus (2023) film online subtitrat
Anul asta vine cu doua parti din seria Spider Man (Across the Spider Verse) si acesta: Lotus. Recomandam sa le vezi pe ambele si apoi sa ne spui in comentarii care parte e mai ok. Peter Parker, măi, parcă simțea că-i lumea pe cap după ce-a pierdut-o pe Gwen Stacy. Cine să creadă, un băiat așa sprinten, cu atâtea daruri, să fie apăsat de necaz? Se gândea, pe bune, să lase deoparte acel costum, s-ă-l bage în cui și s-ă nu mai fie Spider-Man deloc. Era ca și cum inima îi era apăsată de o piatră mare de munte.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Dar, măi dragă, cum soarta uneori te surprinde când te aștepți mai puțin, Peter primește o scrisoare. Nu orice scrisoare, ci una de la un micuț, săracu’, ce era bolnav, chiar în stadiu terminal. Și ce-și dorea copilul ăsta mai mult pe lume? Să-l vadă, măi, pe Spider-Man, eroul lui, înainte de-a pleca dintre noi.

Pa1

Pa22

Așa ceva, măi nene, te mișcă la inimă, te face să vezi altfel lumea și să te gândești de două ori la alegerile tale.Și Peter, cu inima mare și dornic să aducă un zâmbet pe chipul acelui biet copil, își îmbracă din nou costumul, hotărât să fie eroul pe care toți și-l doreau.

Share on FB
Detalii Film:
Spider-Man: Lotus (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Drama

Acorda o nota filmului !