Teambuilding (2022) film online subtitrat

Teambuilding (2022) film online subtitrat – O comedie spumoasă care ne arată provocările și evenimentele care au loc în viața corporativă. Acest film ne prezintă povestea unei echipe care încearcă să construiască și să își consolideze carierele, dar care de asemenea se confruntă cu probleme de motivare și de conectare cu ceilalți membri ai echipei.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

„Team Building” este o satiră a vieții corporative și dezvăluie cum, atunci când ne întâlnim la un team building, comportamentul nostru corporativist robotic poate să iasă la suprafață și să arate latura noastră umană. Filmul ne arată că, indiferent cât de mult ne străduim să păstrăm fațada de profesioniști încorporabili, întotdeauna există o latură umană și emoțională în noi, care poate să iasă la iveală în momentele mai puțin așteptate.

Pa1

Pa22

Dacă îți place să vezi comedii care au un mesaj profund și care te fac să râzi, atunci „Team Building” este o alegere excelentă pentru tine. Această peliculă te va face să te simți comfortabil și împăcat după ce o vezi, deoarece îți va arăta că nu ești singur în a te confrunta cu provocările vieții corporative și că putem învinge orice cu ajutorul echipei și a motivației noastre.

Share on FB
Detalii Film:
Teambuilding (2022) film online subtitrat

Categorii:Comedie

Acorda o nota filmului !