Tetris (2023) film online subtitrat

Tetris (2023) film online subtitrat
Povestea cum a ajuns unul dintre cele mai populare jocuri video din toata lumea si-a gasit calea pana la jucatorii din toate colturile lumii incepe cu doi baieti dornici sa faca o schimbare, si anume omul de afaceri Henk Rogers si inventatorul Tetris Alexey Pajitnov.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Pe vremuri, in URSS, Henk Rogers a intalnit pe Alexey Pajitnov, cel care a inventat jocul Tetris. La inceput, Rogers nu a dat importanta jocului, dar apoi a observat potentialul imens al acestui joc si a decis sa-l introduca in masa. Cu toate acestea, nu a fost atat de simplu cum parea la inceput.

Pa22

Pa3

Intr-o lume plina de reguli si restricții, cu guvernul sovietic la conducere, a fost greu pentru Rogers si Pajitnov sa obtina drepturile de distribuire ale jocului. Dar, cu multa munca si curaj, au reusit sa ajunga la o intelegere cu autoritatile. Astfel, a fost posibila distribuirea jocului Tetris in intreaga lume.

La inceput, jocul a fost disponibil doar pe calculatoare personale. Cu toate acestea, popularitatea jocului a crescut in mod constant si a ajuns sa fie disponibil pe toate platformele, inclusiv console de jocuri video si telefoane mobile.

Astazi, Tetris este un joc atat de popular incat este disponibil in peste 50 de limbi si este jucat de milioane de oameni in fiecare zi. Este un exemplu perfect al modului in care curajul si munca grea pot duce la succes, chiar si in cele mai dificile circumstante.

Vezi Tetrist online gratis cu subtitrare/traducere in limba romana si format video HD numai pe Filme tari – filme online 2023 pentru toate gusturile.

Share on FB
Detalii Film:
Tetris (2023) film online subtitrat

Categorii:Biografie, Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !