The Boogeyman (2023) film online subtitrat

The Boogeyman (2023) film online subtitrat
Adaptare după „The Boogeyman” a lui Stephen King. Night Terror – Omul boogey: Încă își simt inimile grele din cauza pierderii neașteptate și traumatice a mamei lor, dar acum, o adolescentă și sora ei mai mică se confruntă cu o amenințare îngrozitoare în propria lor casă. Prezența sadică îi zguduie pe fiecare, însă tatăl lor, îndurerat de pierdere, pare să fie indiferent la situația disperată în care se află fiicele sale. În ciuda eforturilor lor disperate de a-i atrage atenția, ele se simt neînțelese și abandonate.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu fiecare zi care trece, tensiunea crește și senzația de îngrijorare se amplifică, dar tatăl lor pare să fie pierdut în propriile sale gânduri și durere. Adolescenta și sora ei mai mică încearcă din răsputeri să-și convingă tatăl să acorde atenție situației, dar ele sunt întâmpinate cu refuzul său constant.

Pa1

Pa22

Cu fiecare clipă care trece, prezența malefică devine din ce în ce mai puternică, iar speranța lor de a găsi o cale de a scăpa de această amenințare începe să se estompeze. Ele își dau seama că trebuie să acționeze repede, dar își dau seama că singura lor speranță este tatăl lor. Dacă nu pot convinge tatăl să le ajute, atunci s-ar putea să fie prea târziu pentru a scăpa de această prezență malefică.

Vezi The Boogeyman 2023 online gratis cu subtitrare/traduce in romana pe Filme Tari – filme online noi pe net.

Share on FB
Detalii Film:
The Boogeyman (2023) film online subtitrat

Categorii:Horror, Mister, Thriller

Acorda o nota filmului !