The Color Purple (2023) film online subtitrat

The Color Purple (2023) film online subtitrat
#Culoarea violet #Culoarea mov: Păi, hai să-ți zic cum s-a întâmplat. Era odată ca niciodată, în vremurile alea băgate-n fundu’ sacului de taină, o adaptare muzicală, făcută cu dragoste și-nvălmășeală, a romanului până-n măduva oaselor al Alinei Walker. Și, bă, romanul ăsta spunea povestea unei femei afro-americane care dădea lupte de nu se poate, toată viața, pe bune! Nu-i poveste ușoară, căci femeia asta trăia în sârma aia a Sudului, pe vremea când ăia din anii 1900 încă luau aer pe nările lor.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Dar ce să zic, nu era orice luptă, ci lupte ale vieții, cu toate obstacolele și nedreptățile care-i dădeau târcoale. Ia-ți gândul de la o viață ușoară și dulce, căci povestea asta îți dă peste nas, să-ți sară boii din țarcuri! Femeia asta, odată părtașă la iubiri și suferințe, trebuia să se descurce într-o lume plină de gheare și să arate lumii cine-i șefa pe tărâmurile negre. Iar când spun „lume”, zic de oameni de toate culorile și nuanțele, că doar nenorocirile și greutățile nu-și aleg victimele după pielea lor, haide!

Pa1

Pa22

Iar acum, când vorbesc despre adaptarea muzicală, ți-am zice că muzica însăși era un personaj, o entitate vie și plină de viață, ce-ți mângâia timpanele și te făcea să simți pulsul vieții într-un ritm al naibii de contagios. Și nu era o muzică oarecare, ăsta nu, ci era o muzică adânc înrădăcinată în tradițiile și suferințele negrilor, care-și găseau ecoul în vocea femeii noastre, cu cântece de dor și mânie, de bucurie și speranță, toate amestecate într-un potir sonor fără egal.

Pe scenă, era ca și cum lumea ălașa de-acum se prindea-n picioare și-ți spunea: „Bă, ai pus degetul pe rană, ai aruncat-n aer adevărul gol-goluț și noi, nebunilor, o să-l cântăm cu toată inima!”. Actorii și cântăreții, pe când făceau să se-nvârtă vremurile în fața ochilor noștri, se dezbrăcau de pielea lor și se îmbrăcau cu povestea femeii negre, cu necazurile și… continoarea o vezi urmarind The Color Purple – Culoarea este violet 2023 online gratis cu subtitrare (traducere) in romana, format hd fara intreruperi la cea mai buna calitate disponibila la momentul actual. Vizionare faina!

Share on FB
Detalii Film:
The Color Purple (2023) film online subtitrat

Categorii:Drama, Muzical

Acorda o nota filmului !