The First Omen (2024) film online subtitrat

The First Omen (2024) film online subtitrat
#Prima prevestire – Prima profetie – Blestemul: Originea – În zorii unei noi vieți, o tânără americană primește chemarea de a se dedica slujirii bisericii în orașul etern, Roma. Cu speranța de a găsi lumină și împlinire spirituală, ea descoperă însă că umbre întunecate se strecoară sub fațada sacrală a orașului etern. Pe măsură ce se desfășoară această poveste, tânăra se vede prinsă într-un vârtej de conspirații și întuneric ce pune la îndoială nu doar credința sa, ci și temeliile spirituale ale bisericii.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Într-o serie de evenimente înspăimântătoare, ea dezvăluie o conspirație terifiantă, cu rădăcini adânci în istoria antică și cu un scop sinistru: aducerea răului întrupat în lumea modernă. Întrebările ei îndrăznețe și cercetările neliniștitoare o duc pe tânăra americană prin labirintul străvechi al Romei, dezvăluind mistere întunecate ce au fost ascunse cu grijă de secole întregi.

Pa1

Pa22

În fața unui întuneric care pune la îndoială tot ceea ce ea a învățat și a crezut, tânăra își croiește un drum curajos către adevăr și lumină. În timp ce se confruntă cu conspirația malefică, ea descoperă resurse neașteptate de putere interioară și se angajează într-o luptă împotriva răului, sperând să restabilească echilibrul și să protejeze credința care i-a ghidat pașii în această călătorie spirituală și mistică.

Vezi The First Omen filme online 2024 subtitrate in romana.

Share on FB
Detalii Film:
The First Omen (2024) film online subtitrat

Categorii:Horror

Acorda o nota filmului !