The Idea of You (2024) film online subtitrat

The Idea of You (2024) film online subtitrat
Ideea despre tine – Solène Marchand, o mamă singură și curajoasă de 40 de ani, duce o viață obișnuită, concentrându-se pe creșterea fiicei sale adolescente și pe cariera sa de galeristă de artă. Totul se schimbă când, la un concert al trupei August Moon, îl întâlnește pe carismaticul Hayes Campbell, solistul trupei în vârstă de 24 de ani, care este considerată cea mai populară trupă de băieți din lume.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Contrar așteptărilor, între Solène și Hayes se naște o poveste de dragoste tumultuoasă și profundă, ce sfidează convențiile și prejudecățile legate de vârstă. Această relație neașteptată îi aduce lui Solène nu doar fericire, ci și o serie de provocări, pe măsură ce presiunea opiniei publice și diferența de vârstă încep să își pună amprenta asupra legăturii lor.

Pa1

Pa22

Pe parcursul relației lor, Solène și Hayes învață despre sacrificiu, compromis și puterea dragostei de a depăși obstacolele sociale. Hayes, în ciuda tinereții sale, se dovedește a fi surprinzător de matur și înțelegător, oferindu-i lui Solène susținere și afecțiune necondiționată.

Filmul „Dragostea nu are vârstă” explorează frumusețea și complexitatea unei astfel de relații, oferind o perspectivă modernă asupra dragostei și relațiilor. Cu momente de pasiune intensă, dar și de vulnerabilitate emoțională, povestea lui Solène și Hayes este o mărturie a faptului că dragostea adevărată poate înflori în cele mai neașteptate locuri și condiții.

Aceasta este o poveste captivantă care rezonază cu oricine crede că dragostea poate depăși barierele vârstei, provocând spectatorii să privească dincolo de normele sociale pentru a aprecia puritatea și sinceritatea sentimentelor.

Urmareste la calitate HD pelicula Idea of of you – Ideea despre tine 2024 online gratis cu subtitrare in limba romana si fara intreruperi, pe Filme-tari.net.

Share on FB
Detalii Film:
The Idea of You (2024) film online subtitrat

Categorii:Comedie, Drama, Romantic

Acorda o nota filmului !