The Kerala Story (2023) film online subtitrat

The Kerala Story (2023) film online subtitrat
#Povestea Kerala: Istoria – O fată musulmană, Fatima Ba, trecută prin roadele convertirii, împărtășește povestea zorilor ei, cum de la-nceput visea să-și deschidă calea ca o soră-ajutătoare, dar un necaz crud i-a luat viața liniștită și-a fost îmbibată de indoctrinarea fanaticilor, prefăcută într-un hăituitor al ISIS și ajunsă în colivie-nchisoare, în țara Afganistan.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Dar acum, hai să dăm un aer ardelenesc acestei povești, ca să fie și mai aparte:

Pa1

Pa22

O mândră de musulmană, Fătimă Ba, prin râvna ei sălășluită, împărtășește zorile acestei povești, cum îndărătnică vroia ea să se avânte pe potecă ca ajutătoare de suflete, dar o nevrednicie de-ajuns și-a strecurat în casa-i, furând-o în noapte și smulgând-o în păcăleala sectanților, prefăcând-o într-un făptuitor de rele al ISIS și aruncând-o în cușca zădărniciei, în închisoarea-nfricoșată din Afganistan.

Dar nu se oprește povestea aici, căci încă se mai avântă-n tărie:

Pe drumuri pustii și-ntunecate, fatima, cu mintea încordată și inima trudită, rătăcea prin țărână ca o pasăre fără cuib. Prin negura trudelor și-a suferinței, ea se avântă cu îndârjire, până când cerul azuriu și păsările cântătoare deasupra îi călăuziră pașii spre un cătun uitat de lume.

Acolo, în miez de pustiu, se ivește o oază de lumină. Făt-frumosul dreptății și compasiunii, cu pieptu-i pătat de cicatrici și ochiul sclipind de hotărâre, îi întinde mâna prietenoasă. Într-un moment de recunoaștere, Fatima simți cum sufletul-i înghețat prinde iarăși viață.

Astfel, în armonia faptelor și cu zâmbetul buzelor trăznite de accentul ardelenesc, fatima își îndreaptă privirea spre zorii luminii, luptând cu curaj împotriva închisorii-noroi. Cu râvnă și credință în inimă, ea își caută calea înapoi spre libertate, promițându-și că nu va lăsa pe vecie umbrele trecutului să-i întunece viitorul.

Vizioneaza The Story – Istoria Kerala 2023 online cu subtitrare/traducere in romana.

Share on FB
Detalii Film:
The Kerala Story (2023) film online subtitrat

Categorii:Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !