The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023) film online subtitrat
Ultimul regat: Șapte regi trebuie sa moara – Moartea celor sapte regi – După trecerea la cele veșnice a regelui Edward, Uhtred de Bebbanburg și oștenii săi pășesc cu hotărâre prin regatul ce se destrăma încetul cu încetul, având speranța că vor reuși să unească Anglia odată și pentru totdeauna. Drumul lor este presărat cu obstacole și primejdii, iar eforturile lor sunt testate până la limită în încercarea de a restaura pacea și stabilitatea în regatul împărțit.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Pe măsură ce străbat prin sate și orașe, Uhtred și aliații săi sunt martorii dezbinării și luptelor interne din cadrul regatului. Dar acestea nu sunt singurele amenințări care îi pândesc, iar întâlnirile cu inamicii puternici și neașteptați îi aduc la un pas de prăbușire. Cu toate acestea, Uhtred nu își pierde niciodată determinarea și curajul, luptând cu forțele întunericului și continuând să străbată țara, având speranța că va reuși să aducă unitatea și pacea mult dorite.

Pa22

Pa3

Pe măsură ce călătoria sa continuă, Uhtred descoperă adevăruri tulburătoare despre aliații săi și despre trecutul său, și începe să se întrebe dacă idealurile sale merită cu adevărat să fie urmate. Însă el nu se lasă copleșit de îndoieli și își continuă misiunea, încrederea în sine fiindu-i singurul aliat în lupta sa pentru Anglia unită.

Urmareste filme online 2023 gratis – The Last Kingdom: Seven (7) Kings Must Die cu subtitrare in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)

Categorii:Actiune, Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !