The Little Mermaid (2023) film online subtitrat

The Little Mermaid (2023) film online subtitrat – Mica Sirena si vrajitoarea de mare 2023
O tânără sirenă, având dorința de a explora lumea de deasupra apei și de a impresiona un prinț, a făcut o înțelegere cu o vrăjitoare de mare pentru a-și schimba vocea ei superbă în picioare de om. Aceasta a fost o mare schimbare pentru ea, deoarece vocea ei fermecătoare era una dintre principalele sale trăsături și era cunoscută pentru a atrage marinarii spre mare cu cântecul ei. Dar ea era hotărâtă să își îndeplinească visul și a acceptat să își facă o schimbare atât de radicală în viața ei.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu noua sa apariție umană, tânăra sirenă a început să exploreze lumea de deasupra apei și s-a îndrăgostit de ea. Ea a descoperit o lume plină de frumusețe și aventură, iar acest lucru a întărit încă și mai mult dorința ei de a rămâne în această formă. Ea a început să cânte pentru oameni, în speranța că prințul ei va fi atras de vocea ei, și în cele din urmă, a reușit să-l cucerească cu cântecul ei.

Pa22

Pa3

Cu toate acestea, tânăra sirenă a început să își dea seama că există un preț pentru schimbarea ei. Ea începuse să își piardă puterile magice și să devină mai vulnerabilă în fața pericolelor din lumea de deasupra apei. Ea a început să se întrebe dacă schimbarea ei a meritat efortul și dacă își va putea recăpăta vreodată puterile pierdute.

Cu toate acestea, în cele din urmă, tânăra sirenă a învățat că adevărata frumusețe nu vine din puterile magice sau din aspectul exterior, ci din ceea ce se află în interior.

Share on FB
Detalii Film:
The Little Mermaid (2023) film online subtitrat

Categorii:Aventura, Familie, Fantezie

Acorda o nota filmului !