The Magician’s Elephant (2023) film online subtitrat

The Magician’s Elephant (2023) film online subtitrat
Elefantul magicianului – Oooo, dragă frate, am o povește faină pentru tine! Știi, era odată un băiat orfan, fără niciun sprijin în lumea asta mare și necruțătoare. Dar într-o zi, când era așa de trist că îi venea să plângă, l-a întâlnit pe un ghicitor înțelept.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Ghicitorul i-a spus băiatului că are o șansă să-și găsească sora pierdută, dar că va avea nevoie de ajutorul unui elefant. Da, ai auzit bine, un elefant! Băiatul s-a gândit că ghicitorul e cam bătut în cap, dar a decis să-l asculte și să meargă în căutarea elefantului.

Pa1

Pa22

Așa că băiatul a pornit în căutarea elefantului, și-a înfipt ochii în drum și-a început să bată la ușile tuturor oamenilor din sat, întrebându-i dacă au văzut vreun elefant. După multe zile de căutări și multe uși închise în nas, băiatul a găsit într-un final un elefant mare și blând care a fost dispus să-l ajute.

Elefantul și băiatul s-au dus împreună pe drumurile lumii, trecând prin junglă și pustietăți, și-au învins pericolele și-au supraviețuit împreună. Și într-o bună zi, elefantul l-a dus pe băiat la sora lui pierdută.

Băiatul a fost așa de fericit să-și revadă sora, și a mulțumit elefantului și ghicitorului pentru că l-au ajutat să-și găsească calea. În acel moment, băiatul a înțeles că în viață poți să găsești ajutor și în locuri neașteptate, și că niciodată nu trebuie să renunți la căutările tale, pentru că undeva acolo, te așteaptă răsplata meritată.

The Magician’s Elephant (2023) film online subtitrat in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
The Magician’s Elephant (2023) film online subtitrat

Categorii:Animatie, Aventura, Comedie

Acorda o nota filmului !