The Meg 2: The Trench (2023) online subtitrat

The Meg 2: The Trench (2023) film online subtitrat
Meg 2: The Trench este un film de acțiune science fiction (SF-operă științifico-fantastică) plin de suspans și aventură, care a fost regizat de Ben Wheatley. Scenariul a fost gandit de Dean Georgaris, Jon și Erich Hoeber. Filmul este bazat pe cartea The Trench, scrisă de Steve Alten în 1999 și este considerat un sequel al filmului din 2018, The Meg. În rolurile principale ii veti revedea pe actorii Jason Statham, Sienna Guillory și Cliff Curtis.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Acțiunea filmului se concentrează în jurul personajelor care trebuie să facă față unui monstru marin uriaș și periculos, cunoscut sub numele de Megalodon, care amenință să distrugă întreaga planetă. Cu toate acestea, eroii sunt determinați să învingă acest monstru și să protejeze omenirea de la distrugere.

Pa1

Pa22

The Trench a fost lansat in SUA de către Warner Bros, oferind astfel spectatorilor oportunitatea de a se bucura de o experiență cinematografică emoționantă și captivantă.
Este momentul potrivit si te afli in locul potrivit pentru a vedea aceasta categorie: filme horror – genul filmelor de groaza care nu te lasa sa dormi noaptea.
#Super Tyrant Shark 2-Super rechin tiran 2-Marele Rechin 2: Santul

Marele Rechin 2

Vezi The Meg 2: The Trench online gratis cu subtitrare/traducere in limba romana.
De asemenea te invitam pe prima pagina pentru a vedea actualele filme online 2023 din top.

Share on FB
Detalii Film:
The Meg 2: The Trench (2023) online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Horror

Acorda o nota filmului !