The Mother (2023) film online subtitrat

The Mother (2023) film online subtitrat
#Mama – La madre – Dânsul, în timpu’ când se scapă de nălucii păgubite, un scurtător iese din taină ca să-i apere toanca, care-a lăsat-o în urmă cu vreme în viață.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Dară, haide să-i dăm acelui text un pic de savor ardelenesc, așa, să fie mai viu și mai unic de-alde neamul nostru:
Pe când se gândea să fugă din calea acelor bândiți ticăloși, un făurar al morții ieși din tufișul său pentru a-și ocroti lelea, lăsând-o, odinioară-n vreme, în mijlocul vieții.
Dar să mai prelungim povestea, ca să aibă mai mult suflet:
După ce-a străbătut văi întunecoase și munți stâncoși, asasinul nostru, cu mintea gândească și inima flămândă, sosi-ntr-un cătun uitat de Dumnezeu. În miez de noapte, când codrii își deschideau porțile în fața tristelor ecouri, el se strecură prin întuneric, încercând să ajungă la fântâna tainică a fericirii.

Pa1

Pa22

Cu sufletu-i încleștat și cu doru-n inimă, scurtătorul deschise ușa prăfuită a casei vechi, unde sălășluia mărul din viața lui, părăsind-o, cu durere, în vremuri demult apuse. Iar acolo, în lumina ștersă a lumânării, întâlni privirea blândă și nevinovată a fiicei sale. Chipul ei, pătat de timp și de necazuri, încă păstra misterul primei întâlniri, ca o amintire adânc înrădăcinată în trupul său.

Dar pericolul pândea la colțul străzii, ca o fiară însetată de sânge. Și-n timp ce asasinul-protector îmbrățișa cu tandrețe fiica pierdută, sunetul pașilor grei se apropia amenințător. Cu vitejie și pricepere, el se aruncă pe fereastra întunecată, cu gândul să înfrunte hăituiala strigătoare la cer.

De-a lungul străzilor înguste, fugarul zburdă pe acoperișuri, rupând tăcerea nopții cu chemările sale sfâșietoare. În aerul rece al dimineții, bândiții se pierdură în negurile umilinței, iar asasinul, cu inima zbuciumată, își găsi adăpost în muntele de speranțe răstignite.

Așa a înflorit această poveste plină de suspans și iubire in care..mai departe vedeti singuri, vizionare placuta.

Urmareste gratis filme online – The Mother – Mama 2023 subtitrat in limba romana pe Filme Tari.

Share on FB
Detalii Film:
The Mother (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Thriller

Acorda o nota filmului !