The Wandering Earth 2 (2023) film online subtitrat

The Wandering Earth II (2023) film online subtitrat
Pământul rătăcitor 2 – Oamenii au creat mecanisme impresionante, care au întrecut limitele tehnologiei de atunci, în scopul de a descoperi un nou sanctuar în univers. Acest drum spre necunoscut este insa plin de obstacole si pericole la fiecare pas. Dar, pentru a proteja viitorul planetei noastre, tinerii eroi au decis sa ia o hotarare curajoasa si sa intreprinda o misiune cruciala, care ar putea determina soarta intregii umanitati.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Ei sunt gata sa se confrunte cu orice obstacol si sa infrunte orice provocare, într-un efort disperat pentru a salva pamantul de la distrugere. Acestia sunt pregatiti sa sacrifice totul, pentru a asigura supravietuirea speciei umane si a lasa urmasilor nostri un viitor mai luminos.

Pa1

Pa22

In acest maraton cosmic, fiecare secunda conteaza, iar fiecare decizie poate fi cruciala. Ei vor fi nevoiti sa faca fata presiunii si sa lucreze impreuna, ca o echipa coeziva, pentru a învinge aceste obstacole si a gasi o noua casa pentru oameni.

Acesta este un joc de vieti si morti, iar tinerii eroi sunt singurii care pot face fata acestei provocari si sa scrie o noua pagina in istoria umanitatii. Ei sunt gata sa se arunce în aceasta calatorie, cu curaj, determinare si speranta în suflet, pentru a salva pamantul de la un destin funest.

Pamantul ratacitor

The Wandering Earth II (2) online gratis cu subtitrare-traducere in limba romana, calitate video buna.

Share on FB
Detalii Film:
The Wandering Earth 2 (2023) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Drama

Acorda o nota filmului !